Плевен мес- изпитано и изпипано

“Плевен мес” ООД е доказателство за това как един семеен бизнес в България е съумял не просто да оцелее на пазара, но повече от 20 години продължава да съчетава отличното качество с конкурентноспособни цени.

Съхранил добрите традиции в производството, „Плевен мес“ разработва своята продукция предимно по стари, изпитани във времето български рецепти. Това е гаранция за вкус, който не само е различен от всичко останало на пазара, но се запомня и те кара да го избираш за трапезата си всеки път. Най-яркото доказателство за това, че се обръща внимание на всеки детайл, е фактът, че например в кюфтетата се използва ръчно нарязан лук. Никой не може да сбърка уникалния вкус и на телешкия суджук, кебапчетата и бахура, създадени в „Плевен мес“.

С цел удовлетворяване на клиентите и подобряване нивото на предлаганите продукти, „Плевен мес” е сертифициран по най-високия стандарт за качество – ISO 22000. Той е предназначен за производителите на хранителни продукти за управление на безопасността на стоките по цялата верига – от производителя до крайния потребител.

И това не е всичко – „Плевен мес“ работи не просто по европейски, а по космически стандарти. Не, няма шега! Първата стъпка е през 2006 г., когато компанията направи реконструкция, модернизация и ново строителство на съществуващата база във връзка с изискванията на Европейския съюз. Но освен това въведе системата за производство и реализация на храни, безвредни за здравето на човека по стандартите на НАССР.

Принципите на НАССР са формулирани за първи път през 1959 г., за да се гарантира доставката на безопасни храни за астронавтите от НАСА. През 70-те години на миналия век концепцията е доразвита като система за контрол на консервираните храни от месната индустрия на САЩ. „Плевен мес“ е българската марка, която на 100 процента е приела поставените критерии, които са доста по-високи от тези на Европейския съюз.

Във всичко това вече са се убедили хилядите клиенти на „Плевен мес“ не само в България, но и в други страни с дълги традиции в бранша – Белгия, Великобритания, Германия, Испания, Холандия. За целта дружеството не спира да развива своята собствена търговска мрежа и да инвестира в цеховете си за производство. През 2016 година приключи поредното мащабно разширяване на дейността, свързано с изграждането на хладилнa база и офисна част.

През 2017 са внедрени и нови вакумни линии за опаковки. Пусната е линия за опаковане на продуктите в газова среда с тип на опаковка флуопак. Изградена е и чисто нова сушилня за сурово-сушени колбаси и деликатеси, най-модерната в региона.
Продукти с името „Цър пър” – запазена марка на „Плевен мес”, могат да се намерят във веригата магазини „Фантастико” както и в нашите фирмени магазини във Велико Търново, Плевен, Габрово и Севлиево.

Николай Моллов

Собственик
тел/факс: +359 64 80 18 00
мобилен: +359 899 98 51 71

Ивелина Генова

Мениджър
тел./факс: +359 64 80 18 00
мобилен: +359 899 98 50 81

Ивайло Ангелов

Търговски представител
тел./ факс: 064/ 80 18 00
моб: 0899 98 51 73