• гр. Перник, Н. Недев ООД, тел: 0886 844 900, 076 603 230
 • гр. Дупница, Ико ООД, тел: 0988 342 602
 • гр. Симитли, Веселин Иванов 71 ЕООД, тел: 0895 621 822
 • гр. Рила, Теменужка Стоянова-Теменуга ЕТ, тел: 0896 533 380
 • гр. Благоевград, Димитър Петков 59 ЕТ, тел: 0899 145 310
 • гр. София, Дистрибуция, тел: 0895 662 271
 • гр. Ботевград, Валбе-С-Стаменов ООД, тел: 0882 421 071,0723 66 676
 • гр. Монтана, Елина-М ЕООД, тел: 0877 458 550,096 305 787
 • гр. Враца, Хубев ЕООД, тел: 0879 585 160,092 660 779
 • гр. Шумен, Дева ООД, тел: 0894 722 654
 • гр. Варна, Гип-ВЙ 2012 ЕООД, тел: 0895 668 101
 • гр. Стара Загора, Зара МММ ООД, тел: 0878 375 189, 042 621 201
 • гр. Кюстендил, Димекс ЕООД, тел: 0885 200 107, 078 55 14 01
 • гр. Попово, Вазаро Комерс ООД, тел: 0892 290 533
 • гр. Разград, К и К комерс-Е ЕООД, тел: 0878 971 782
 • гр. Горна Оряховица, Долапчиев ООД 0886 870 064, 0618 60220